Woensdag

Een haat-liefde verhouding heb ik met de woensdag. Drie stuks kabouter in mijn eentje, ik vind het fantastisch en de hel tegelijk. Ik voel me een dart-bord waar mijn liefsten in razende vaart pijltjes op af gooien. Ik moet om ze lachen, ze zijn intens lollig, maar sóms, met regen, wind, of een slechte nacht dan trek ik het allemaal net iets minder.

We gaan het liefst naar buiten. Fietsen, steppen, wandelen, naar de speeltuin of een boodschapje, we smeren het eindeloos uit. Maar met de winter voor de deur, moeten we toch weer binnenkamerse uitjes verzinnen.

scheepvaartmuseumNemo2

De museumjaarkaart bleek de afgelopen weken weer goud geld waard. We bezochten het Scheepvaartmuseum en Nemo. Ik had me voorgesteld dat de zoon nog iets te klein zou zijn om Nemo aan te doen, maar hij had het er fantastisch! En het Floddertje, ons kleine ding, doet een dutje in de doek en laat het zich allemaal aanleunen. Ik hartje dat.

Nemo1 scheepvaart2

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Woensdag

  1. Roos says:

    Fijne foto’s! (Je zou zo mee kunnen in een rondje Mirror Monday, op de woensdag :-))
    En ja, die woensdagen. In de winter wordt het opeens een soort extra beproeving… Hier hielden we een soort klei-marathon. Drie keer raden wat de Sint kado gaat geven. Blijkt een prima investering!

Leave a comment